sâmbătă, 26 septembrie 2009

Critica


- Si spune-mi, totusi de ce a murit?
- Drogurile au omorat-o...
- Cum asa? Supradoza?
- Nicidecum. A alunecat in baie si s-a inecat in propria-i voma.
- Banal!
Bizar cum unii oameni ma calca pe nervi, iar altii pe picioare in metrou, toti sunt banali, iar cei care nu sunt ori nu-si dau seama, ori sunt prea plini de ei pentru ca au realizat acest lucru, in ambele cazuri devenind la fel de banali ca si ceilalti.
Interesant cum in ziua de astazi toti sunt grabiti, nici eu nu stiu unde dar oricum se grabesc si intarzie.
Nu viata ma innebuneste, ci oamenii din jurul meu o fac si nici ei cat fixatiile si obsesiile lor demente sau chiar gandirea lor rigida si limitata.
"vreau" , "nu pot sa traiesc fara..." , "acum trebuie" , "vreau sa mor" , "nu intarzia" si mai ales intrebarea "de ce?" adresata repetat probabil daca ar lipsi toate aceste cuvinte din vocabularul unei persoane ne-am intelege perfect.
Inefabil cum majoritatea trebuie sa faca ceva stupid si de prost gust pentru a iesi in evidenta.
Intrigant este ca situatia actuala a lumii din jurul meu nu-mi mai provoaca mila, ci un zambet scarbit in coltul gurii...

2 comentarii:

Darth Angelwing spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Darth Angelwing spunea...

verfica la mine la picasa album si hai sa ne unim fortele sa facem un albun foto ca trebuie sa recunosc ca ma cam gadila o curiozitate cam ce poze ai putea pune tu eu le am pus pe ale mele :) (e doar o mica curiozitate esti libera sa faci ce vrei)